Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne



Gløgg

1 flaske rødvin
½ -1 dl sukker
75 gram rosiner
75 grofthakkede mandler
6 kardemommefrø
8 hele nelliker
2 små stænger kanel
1 lille stykke hel ingefær
½ dl hakket pomeransskal
1½ dl portvin eller brændevin

Kom halvdelen af rødvinen, halvdelen af sukkeret, de hakkede mandler, rosinerne og krydderierne i en gryde med låg - krydderierne kan eventuelt pakkes ind i en gazepose.

Varm gløggen op til nær kogepunktet og tag gryden af varmen.

Lad gløggen trække i ½ time.

Tilsæt resten af rødvinen og varm op til kogepunktet, smag til og tilsæt eventuelt mere sukker.

Tilsæt portvin eller brændevin og server gløggen rygende varm.

Tilbage til Juledrikke

 



 Copyright 1998-2014 - Webhulen.dk