Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne



Gylden Gløgg

1 flaske halvtør hvidvin
1 dl puddersukker
4 kardemommefrø
1 lille stykke hel ingefær
10 hele nelliker
½ dl neutral brændevin

Kom al vinen, puddersukkeret og krydderierne i en gryde og lad det varme igennem under forsigtig omrøring.

Tag gryden af varmen, læg låg på og lad det trække 1-2 timer.

Si krydderierne fra og tilsæt brændevinen

Varm gløggen op igen lige til kogepunktet og server den rygende varm.

Tilbage til Juledrikke

 



 Copyright 1998-2014 - Webhulen.dk