Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderneJulenisserne 2004

Julenoveller
Her finder du både gamle som nye noveller, der alle hver og en handler om den søde juletid. Læs for eksempel om julebukken Mads, en om en juleklokke eller hvad med en meget tårevædet en om en tiggertøs?


Julegodter og knas
Her i julen sælges der alskens lækkerier i form af konfekt og chokolade. Har du og familien lyst til selv at lave julegodterne, så er her nogle opskrifter på det lækreste juleguf.


Julekalendere
En jul uden en eller flere julekalendere er næsten helt utænkeligt. Vores tilbud til dig er, at du kigger forbi vores side Fyldepennen, hvor vi har et par stykker af slagsen. Chokoladen må du dog nøjes med at tænke dig til.


Print og Mal
Julemåneden kan være rigtig lang for børnene. Et forslag så tiden går hurtigere kunne være at printe nogle tegninger ud, og lade børnene gå i krig med alskens farver. Et fif er hvis man har mulighed for at få tegningerne lamineret, hvorefter de kan fungerer som dækkeservietter.

Julens Postkort
Jeg husker som barn, at opslagstavlen gradvist tyngede mere og mere pga. alle de flotte julekort, som kom fra nær og fjern. Mine bedsteforældre havde ikke bare en opslagstavle, men en filtting af en slag, med et utal af lommer. Og var der nogen der fik julekort, så var det dem.


Bedstes Jul
Bedste er helt vild med julen - faktisk så meget, at hun næsten hver dag har gang i en eller anden juleting lige fra 1 meter høje strikkede nisser til små bordkortnisser. Alle nisserne har deres eget værelse og i december måned myldrer de fra deres skjul.


Kæledyrene i julen
Gode råd og tips til gavn for familiens kæledyr. Hjælp dig selv og dit kæledyr til at I alle får den bedst jul uden, det er nødvendigt at tage en tur omkring dyrlægen. Tit er det små ting, der skal til for at undgå uheld.


Julens Traditioner
Læs alt om de mange juletraditioner vi har: kalenderlyset, juletræet, nisserne, julemanden, julemaden, adventskransen, julefrokoster med mere.

  Copyright 1998-2014 - Webhulen.dk