Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Juleboller

100 gram smør
100 gram sukker
1 æg
revet skal af 1 citron
4-5 spsk. rosiner
4-5 spsk. hakketukat eller appelsinskaller
2-3 tsk. kardemomme
35 gram gær
½ dl lunken mælk
225-253 mel

Pynt: Æg eller fløde, sukker og hakkede mandler

Smør, sukker og æg røres, og heri blandes citronskal, rosiner, sukat/appelsinskaller og kardemomme.

Mælken lunes og heri opløses gæren, der hældes i sammen med melet lidt efter lidt. Rør samtidig dejen sammen med en ske.
Dejen æltes sammen på bordet med lidt restemel og skal være smidig og blød, og den formes straks til 10-12 boller, der sættes på en smurt plade.

Hæver lunt og tildækket i 30 minutter, pensles meget let med æg eller mælk.

Drysses med sukker og hakkede mandler eller nøddekerner.

Bager på nederste rille ved 225 grader i 8-10 minutter.

Tilbage til Julen dejlige bageopskrifter

 



 Copyright 1998-2007 - Webhulen.dk   Anbefal denne side