Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Kræmmerhuse

Ca. 35 stk.

3 æg
150 gram melis
3 spsk. vand
100 gram mel

Fyld: ½ literpiskefløde, 1 tsk. vanille
Pynt: Ribsgelè

Pisket dej: 
Hele æg piskes med vand og sukker. Melet sigtes i. Dejen smøres ud (så tyndt, at den næsten er gennemsigtig), på en smurt, melet plade i firkantede eller runde kager, der bages ved 200 grader i 6-8 minutter.
Kagerne løsnes en ad gangen og rulles til kræmmerhuse. 

OBS:
Når kagerne er kolde, kan de ikke rulles, men man kan stille pladen i ovnen igen et øjeblik.
Kræmmerhuse lægges inden i hinanden for at holde faconen. De kan gemmes længe i en blikdåse og fyldes efterhånden. 

Servering: 
Kræmmerhusene fyldes med evt. letsødet flødeskum, smagt til med vanille og anrettes i en skål med melis, hvor de kan stå. De pyntes med en teske gelè. 
Man kan til afveksling fylde kræmmerhusene med is, æble-sne eller fromage.

Tilbage til Julen dejlige bageopskrifter

 



 Copyright 1998-2007 - Webhulen.dk   Anbefal denne side