Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Julehorn

Ca. 16 stk

Dejen:
25 gram gær
½ dl vand
1½ dl ymer
75 gram margarine
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
Ca. 325 gram (5½ dl) mel

Fyld:
75 gram rosiner
½ dl portvin
75 gram smør eller margarine
1 spsk. sukker

Æg til pensling

Rosinerne udblødes i portvin i ca. 1 døgn. Smør og sukker røres i.

Gær, vand og ymer røres sammen. Margarinen smeltes og tilsættes sammen med sukker, salt og mel.
Dejen æltes godt igennem og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Dejen slås ned og deles i 2 portioner, der hver rulles tyndt ud i cirkler.
Hver cirkel deles i 8 stykker.

Fyldet fordeles på trekanterne, der rulles sammen mod spidsen.

Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter, hvorefter de pensles med æg.
Bages i 15-20 minutter ved 200 grader på midterste rille i ovnen.

Tilbage til Julen dejlige bageopskrifter

 



 Copyright 1998-2007 - Webhulen.dk   Anbefal denne side