Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Romkringler

200 gram smør - ikke for hårdt
½ dl rom
175-200 gram mel

Pynt: Æg og groft tesukker

Smørret røres blødt, kom derefter ca. halvdelen af melet i, men gem lidt til at rulle ud med.

Derefter blandes rommen i, og til sidst resten af melet.

Dejen æltes sammen ude på bordet med lidt restemel, trilles til pølser, som en blyant, der afskæres i passende stykker og formes til kringler - eller til kranse, der lægges på smurte plader.

Pensles med æg, drysses med det grove sukker og bager på nederste rille ved 225 grader i ca. 6-7 minutter.

Tilbage til Julen dejlige bageopskrifter

 



 Copyright 1998-2007 - Webhulen.dk   Anbefal denne side