Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Vanillekranse (2)

Ca. 50-60 stk.

250 gram mel
200 gram smør
125 gram sukker
Kornene fra 1 stang flækket udskrabet vanille
100-125 gram smuttede finthakkede mandler
1 lille sammenpisket æg

Tag lidt mel fra, og alt det øvrige hakkes sammen. 
Æltes til en fast, blød dej, der kan lægges koldt i timer eller dage.

Dejen æltes lidt blød, inden den gennem kødmaskinen - påsat kagepladen - formes til riflede pølser, der formes til små kranse, som sættes på smurte plader.

Bager på nederste rille ved 225 grader i 4-5 minutter. 
Tages fra pladen, afsvaler på en rist og er fine at fryse eller opbevare i kagedåse.

OBS: Hvis dejen er for blød, og ovnen ikke tilstrækkelig varm, vil kransene flyde ud.

Tilbage til Julen dejlige bageopskrifter

 



 Copyright 1998-2007 - Webhulen.dk   Anbefal denne side