Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Brændende Gløgg

1 liter rødvin
35 gram smuttede, hakkede mandler
1/4 hakket homeransskal
50 gram skoldede, afdryppede rosiner
1 stk. hel ingefær
1 stk. hel kanel
4 stk. hele nelliker
2 dl snaps eller svensk brændevin
1/4 kg hukket sukker

Vin, mandler, pomeransskal og rosiner, samt hele krydderier, indpakket i gaze, varmes op, men må ikke koge. 

Krydderierne fjernes og gryden bæres ind.

Snapsen, på nær 1 spsk. hældes i. 
Snapsen på skeen antændes og hældes i gløggen, der nu brænder på overfladen.

En metalrist, gløgghalster, hvorpå sukkeret er anbragt, lægges over gryden. 
Den brændende gløgg øses med en potagaske over sukkeret, der smelter og løber ned i gløggen gennem risten.
Ilden slukkes ved, at man lægger et låg over gryden, før brændevinen er helt brændt af.

Gløggen øses op og nydes varm

Tilbage til Juledrikke

 



 Copyright 1998-2006 - Webhulen.dk   Anbefal denne side