Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Gløgg

1 flaske rødvin
½ -1 dl sukker
75 gram rosiner
75 grofthakkede mandler
6 kardemommefrø
8 hele nelliker
2 små stænger kanel
1 lille stykke hel ingefær
½ dl hakket pomeransskal
1½ dl portvin eller brændevin

Kom halvdelen af rødvinen, halvdelen af sukkeret, de hakkede mandler, rosinerne og krydderierne i en gryde med låg - krydderierne kan eventuelt pakkes ind i en gazepose.

Varm gløggen op til nær kogepunktet og tag gryden af varmen.

Lad gløggen trække i ½ time.

Tilsæt resten af rødvinen og varm op til kogepunktet, smag til og tilsæt eventuelt mere sukker.

Tilsæt portvin eller brændevin og server gløggen rygende varm.

Tilbage til Juledrikke

 



 Copyright 1998-2006 - Webhulen.dk   Anbefal denne side