Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Gylden Gløgg

1 flaske halvtør hvidvin
1 dl puddersukker
4 kardemommefrø
1 lille stykke hel ingefær
10 hele nelliker
½ dl neutral brændevin

Kom al vinen, puddersukkeret og krydderierne i en gryde og lad det varme igennem under forsigtig omrøring.

Tag gryden af varmen, læg låg på og lad det trække 1-2 timer.

Si krydderierne fra og tilsæt brændevinen

Varm gløggen op igen lige til kogepunktet og server den rygende varm.

Tilbage til Juledrikke

 



 Copyright 1998-2013 - Webhulen.dk