Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Lys Gløgg

Ca. 8 glas

1 liter æblejuice
3 stykker hel kanel
15 hele nelliker
15 hele kardemommekerner
1 liter sød eller mellemtør hvidvin
8 spsk. lys rom
Calvados (æblebrændevin) eller cognac
1-2 dl lyse rosiner
50 gram smuttede, flækkede mandler

Kom æblejuice, hel kanel, nelliker og kardemomme i en gryde og bring det til kogepunktet.

Tag det fra varmen og lad det trække godt 1 time. Bring det atter til kogepunktet og tilsæt spiritus, rosiner og mandler.

Serveres rygende varm.

Tilbage til Juledrikke

 



 Copyright 1998-2006 - Webhulen.dk   Anbefal denne side