Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Chokoladekarameller

25 gram smør
25 gram kakao
250 gram sukker
2 dl sirup
1/4 liter fløde
½ tsk. vinsyre
1 tsk. vanille

Smør, kakao, sukker, sirup og fløde røres sammen og varmes over svag varme og under jævnlig omrøring, til det er klumpefrit.

Da koges over rask ild og jævlig omrøring i ca. ½ time, til termometret viser 135 grader, eller en dråbe stivner til en blød sej kugle i koldt vand.

Når massen begynder at blive jævn, må der røres uafbrudt. 
Når det er slukket, røres vinsyre og vanille i. 

Karamelmassen røres blank og jævn, mens den afkøles så meget, at den ikke flyder, når den hældes op
Den hældes på smørsmurt plade og ridses af i 96 firkanter med en kniv, gnedet med florsukker. 

Når karamellerne er helt stivnede, hugges de fra hinanden med en skarp kniv. 
Til sidst pakkes de i syltepapir.

Tilbage til Julegodter og Knas

 



 Copyright 1998-2013 - Webhulen.dk