Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Nyttige konfekttips

Smeltet overtrækschokolade:
Må aldrig blive varmere end 36 grader, altså håndvarm, ellers bliver den grålig i overfladen. 
Den kan smeltes igen og igen, så intet går til spilde. Hold konfekten mellem to gafler, dyp i chokoladen og lad konfekten dryppe lidt af, inden den sættes over på et stykke bagepapir.

Blød nougat:
Smeltes ved svag varme. Er nougaten blevet for stiv, kan du lægge den i ovnen i et par minutter ved 150 grader. Så bliver den blød igen, og der går intet til spilde.

Ristede nødder og mandler:
Læg de knækkede nødder og mandler på en bageplade og sæt dem i en 200 grader varm ovn i 3-6 minutter., til de er smukt gyldne. Husk at vende dem ofte, da de nemt brænder på undersiden, uden at man kan se det.

Afskallede hasselnødder:
Læg de knækkede nødder på en bageplade og stil  dem i ovnen ved 200 grader i 4-6 minutter. Tag dem ud og gnid de brune skaller af.

Smuttede mandler:
Mandlerne overhældes med spilkogende vand og står i vandet i 2-3 minutter. Herefter kan skallen let smuttes af med fingrende. Brug eventuelt kaffemaskinen - det er nemmere.

Kandiserede appelsinskaller:
Skrub appelsinerne grundigt og skær skrællen af uden at få det hvide lag med. Snit skallerne i strimler eller stykker og skold dem i spilkogende vand.
Hæld dem hurtigt op i en sigte og kom dem på en tør stegepande. Drys et tyndt lag sukker på og varm dem op under omrøring ved middelstærk varme. Når de begynder at se tørre ud, tages de over på et stykke bagepapir og skilles ad.
Lad dem køle af.

Opbevaring af konfekt:
Den færdige konfekt opbevares i lukkede beholdere og anbringes tørt og køligt, men endelig aldrig i køleskab.

Tilbage til Julegodter og Knas

 



 Copyright 1998-2005 - Webhulen.dk   Anbefal denne side