Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Toppede Brosten

300 gram lys sirup
2 spsk. smør
1 tsk. eddike
1 stk. vanille
100 gram guldkorn

Siruppen koges til 118 grader, eller til en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. 
Rør af og til for at undgå, at siruppen brænder på. 
Når temperaturen er nået, fjernes gryden fra ilden. 

Smør, eddike og vanille blandes i. 
Guldkornene hældes i en oliesmurt skål. 
Siruppen hældes over. 

Det hele blandes godt, hvorefter massen hældes i en oliesmurt aluminiums-form, der er 24x24 cm.

Efter afkølingen skæres massen i 48 firkanter.

Tilbage til Julegodter og Knas

 



 Copyright 1998-2005 - Webhulen.dk   Anbefal denne side