Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Andepostej

200-300 gram andekød (andebryst uden skind eller rester fra skroget)
200 gram hakket svinekød
200 gram hakket oksekød
2 æg
2 spsk. mel
1 tsk. salt
groftkværnet peber
½ spsk. grønne peberkorn
2-3 kviske frisk rosmarin eller 1 tsk. tørret
evt. 6 skiver bacon (eller strimler af andeskind, typisk fra ryggen)

Tilbehør: Flütes og salat

Skær råt andekød i tynde skiver og rist dem på panden i lidt smør, krydr med salt og peber.
Rester af andekødet strimles. 
Rør en fars af de hakkede kød, æg, mel og krydderier.
Læg et lag fars i en smurt form, læg et lag andekød ovenpå og læg resten af farsen øverst. Læg rosmarinkviste øverst, dæk med baconskiver eller andeskind i strimler.

Bag postejen ved 175 grader i ca. 1 1/4 time.

Serveres lun sammen med salat og flütes.

Andepostejen kan laves i forvejen og opvarmes i ovnen.

Tilbage til Julemaden

 



 Copyright 1998-2006 - Webhulen.dk   Anbefal denne side