Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Påske
Valentin
Fyldepennen
ICQ-venner

Julenisserne
Forside
Bedstes Jul
Traditioner
Julefortællinger
Juledigte

Julebøger

Julens sangtekster
Julens Midi-filer

Julemad
Juledrikke
Julebagning
Julegodter og knas

Vores kæledyr
Julevittigheder
Tegneserier

Julens link

Clipart / Print og Mal

Juleclipart
Print og Mal

Postkort
Skriv Julekort

Julekalendere
Oversigt kalenderne

Julelir' til din Nokia
Ringetoner
Billedbeskeder
Farvebilleder
Poly. ringetoner
Sony E. Temaner
Nokia Spil

Mere Mobil lir' til:
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Motorola
Alcatel

Besøg også
MobilHulen.dk
Julelinks.dk


Andesteg 4 pers.

1 and (ca. 2.800 g)
1½ tsk salt
2 store syrlige æbler
ca. 100 gram stenfri svesker

vingespidser, hals, kråse og hjerte
3/4 liter vand
1 kvist timian
1 løg
1 tsk salt
4 peberkorn

1-2 tsk maizena
salt, peber, evt. kulør

Tilbehør: 
Hvide kartofler, brune kartofler, rødkål samt evt.surt eller tranebærsyltetøj.

Anden tørres ud- og indvendig.
De yderste vingespidser klippes af. Lidt af halsskindet klippes af, resten fæstnes med kødpinde på ryggen.
Vingerne fæstnes med kødpinde.
Anden gnides med salt og fyldes med æbler skåret i kvarte stykker, svesker og evt. leveren skåret i terninger.
Anden lukkes med kødpinde og lægges på rist over brandepanden med ryggen opad.
Steger ca. ½ time ved 160 grader.
Vingespidser, hals, kråse og hjerte kogets ca. ½ tme i vand tilsat timian, løg, saltog peberkorn, hvorefter suppen sies.
Anden vendes, og det afsmeltede fedt hældes fra.
Suppen hældes ved og anden videresteger ved 160 grader.

Skyen hældes fra og skummes for fedt.
Anden kan efterbrunes ca. 10 minutter ved 225 grader.
Skyen jævnes med maizena og smages til med salt og peber.

Tips til udskæring

Tilbage til Julemaden

 



 Copyright 1998-2006 - Webhulen.dk   Anbefal denne side