Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Julenisserne
Påske 
Valentin

Fyldepennen
ICQ-venner

Clipart / Print og Mal
Clipart
Print og Mal

Postkort
Julekort
Påskekort
Teddybearkort  
Valentinkort


Diverse
Præsentationsside
Bag om Webhulen
Gæstebog

Besøg også
MobilHulen.dk
Nemly.dk
SMSPost.dk
Paint-shop.dkPjevs - min første kat


Her er så Pjevs, som lille killing.

Ham fik jeg iøvrigt til min 20 års fødselsdag.

En rigtig ballademager - uden lige  :-)

Da jeg boede i lejlighed midt i Slagelses centrum, var han en indekat.

Han kom dog ret ofte ud og gå - bare havde han så sele og snor på. Jeg turde simpelthen ikke andet af skræk for, at han skulle blive kørt ned.

Pjevs var det man i daglig tale kalder en ægte huskat og måske var det grunden til, at det gik så galt med ham, som det gjorde og han måtte aflives alt alt for tidligt - desværre.

I starten gik det aldeles godt. Han fungerede helt fint ind i resten af menageriet. De eneste tidspunkter, hvor han måtte lukkes ud af stuen, var i de timer, hvor alle fuglene var ude og lufte deres vinger. Men - marsvinene kunne sagtens gå sammen med ham uden problemer.

Pjevs og jeg havde et fedt "forhold" - og det selvom han een gang på det nærmeste overfaldt mig.

Han foretog sig et eller andet underligt krumspring ude på gulvet og jeg kunne ikke lade være med at grine højlydt, for komisk så det godt nok ud.

Det resulterede i, at han vendte rundt, kiggede "arrigt" på mig, fór ind under sofabordet, hvorefter han sprang op og bed mig i overarmen. Ja, smile af episoden kan jeg i dag, men da han gjorde det, syntes jeg bestemt ikke det var særligt morsomt. 
Skøre kræ :-)

Det var dog ikke grunden til, at han blev aflivet.

Næææ - det var noget helt andet, der lå til grund for det.

Mens jeg lå på sygehuset og lige havde født den første af mine sønner, blev Pjevs helt fra den derhjemme. Ikke så snart jeg var taget afsted, før han begyndte at strinte - på møbler, på væggene, i sengen, op og ned af køkkenskabene - simpelthen allevegne.

Samtidig ændrede han sind, bare sådan her og nu. Og - fra at være en rigtig kælekat, blev han nærmest umulig at nusse med. Han bed simpelthen for et godt ord og der gik ikke lang tid, før jeg ikke turde ha' ham. Mest af skræk for at han skulle begynde at bide den bette nyfødte.

Derefter var der kun een ting at gøre, hvor sørgerligt det så end var, men heldigvis fik jeg mange dejlige stunder med ham og jeg glemmer ham aldrig!

Tilbage til Præsentation Copyright 1998-2005 - Webhulen.dk   Anbefal denne side