Webhulen
Forside
Julenisserne
Påske 
Valentin

Fyldepennen
ICQ-venner

Clipart / Print og Mal
Clipart
Print og Mal

Postkort
Julekort
Påskekort
Teddybearkort  
Valentinkort


Diverse
Præsentationsside
Bag om Webhulen
Gæstebog

Besøg også
MobilHulen.dk
Nemly.dk
SMSPost.dk
Paint-shop.dkKennel Gerding
Og livet på Bornholm

Den fritidsinteresse som dog helt klart har haft 1. prioritet for mig i mit voksne liv har været min altoverskyggende for hunde og helst specielt - Golden Retrievere.

Li'så langt tilbage jeg kan huske, har jeg været omgivet af hund(e). I mit barndomshjem husker jeg specielt, den første - en noget forpjusket, men højt elsket rundkørsel, som hed Tjekko. Den blev senere afløst af nogle langhårsgravhunde, men det var først efter, at jeg var flyttet hjemmefra.

Min farfar - Henry Gerding - havde en stor kennel på Bornholm - Kennel Gerding - hvor han opdrættede, trænede og gik på jagt med Tysk Korthår.

Citat fra korthårsklubbens 
årsbog 1977

Bornholm: Selv om rejsen er lang og kan være besværlig, har de bornholmske korthårsejere ofte mødt frem på efterårsvinderkl.-prøver og har som regel klaret sig godt. Men den største begivenhed indtil dato må være, da Henry Gerding i 1963 besatte 1. pladsen på DKK's vinderklasse med Sisse af Baunegård, og da det var trredie gang, hun var 1. vinder på prøve og i forvejen havde 1. pr. åb. klasse på udstilling, var hun dermed brugschampion. 2. vinder på samme prøve blev Sisses søn Gerding Haj. Begge hunde blev derefter indbudt til at repræsentere DKK ved Danmarksmesterskabet på Rosenfeldt og her blev begge hunde også placeret. Haj 2. vinder og Sisse 4.vinder.
Egen kommentar: ud af 10 hunde ialt.

Klik på billederne

Farfar og hvalpe
Farfar og hvalpe

Far med vildt
Far med råvildt

Sisse fodrer hvalpe
Sisse med hvalpe

Foruden hundene havde min farfar også opfedning af tusindvis af kyllinger. Han fik dem som daggamle og afleverede dem igen ca. 3 måneder gamle, hvor de så var slagtefærdige.

Det siger næsten sig selv, at jeg som barn fandt besøgene på Bornholm mere end spændende. Bare de gange, hvor min lillesøster Annette og jeg tog derover helt alene med flyveren, var noget af en oplevelse i sig selv.
Specielt også det at komme over på sådan en stor gård, hvor der var så mange udenomsmuligheder - selv køre i traktor - være med i skoven og fodre både råvildtet og fuglene - begrave indfangne ræve - være med til at tømme bistaderne og lave honning - indsamling af æg - gå ture med alle hundehvalpene - hjælpe i marken med at køre halm hjem osv. osv. 
Alt sammen noget jeg kunne fortælle side op og side ned om, men ...........   :-)

Gu' vide hvor jeg har interessen for dyr fra?

Et hundeliv
11 år på godt og ondt

Jeg får selv hund(e) og hvad det fører med sig, hvilket ikke er så lidt:
9 hunde på 11 år ex. 19 hvalpe, fra almindelig gåen til hundetræning til instruktør selv, pasning af hunde, hundeudstillinger, osv. Da det er så mange år det drejer sig om, og jeg jo ikke har så forfærdelig meget tid, kan der godt gå et stykke tid, før det kapitel i mit liv er færdigt.
Også fordi det samtidig er en periode, jeg længes forfærdeligt tilbage til, så mens jeg skriver dukker en masse tanker, oplevelser op og jeg bliver helt nostalgisk.

| side 1 | side 2 |

  Copyright 1998-2008 - Webhulen.dk   Anbefal denne side