Gæstebog

 


Webhulen
Forside
Julenisserne
Påske 
Valentin

Fyldepennen
ICQ-venner

Clipart / Print og Mal
Clipart
Print og Mal

Postkort
Julekort
Påskekort
Teddybearkort  
Valentinkort


Diverse
Præsentationsside
Bag om Webhulen
Gæstebog

Besøg også
MobilHulen.dk
Nemly.dk
SMSPost.dk
Paint-shop.dkUndulater på bur


Her er så 4 af undulaterne - i fri "natur" :-)

Og - man er vist ikke i tvivl om, at de hygger sig gevaldigt.

Det er iøvrigt:
Gul: Buller
Hvid: Snehvide
Grøn: Bimmer
Blå: Hov - det har jeg glemt - ups!

Det har iøvrigt aldrig nogensinde givet mig problemer, at ha' fuglene på den måde. Heller ikke selvom det var flere racer blandet sammen, som fløj frit rundt mellem hinanden.

Hihihi.....jeg husker tydeligt, da springparakitterne kom til. Det havde både undulaterne og nymferne det meget svært ved i starten. Ikke fordi de ikke kunne enes - næææ nej. Det var alene fordi sådan nogle springparakitter er så dælens hurtige - både på ben og vinger. Ikke nok med at de nogle gange fløj rundt som raketter, de rendte også i fuld firspring rundt nede på gulvet til stor forundring for specielt marsvinene.

Undulaterne og nymferne reagerede på den måde, at de i starten fór forskrækkede op og baskede rundt, mens de helt sikkert har tænkt: Gu' vide, hvad det var der kom forbi?

Selv jeg skulle vænne mig til den fart, de for det meste havde på. Man kunne nemlig aldrig vide sig "sikker". Pludselig og uden varsel fløj en af dem tæt på mig og mere end een gang forskrækkede de mig fra vid og sans.
Mest hvis jeg sad i sofaen og læste en bog og de så kom flyvende kun 2-3 centimeter fra min næse *sidder og griner højlydt, nu jeg tænker tilbage på det*
Det skal med det samme siges, at de var formidable flyvere og de ramte mig aldrig nogensinde.

Monstro de i virkeligheden forskrækkede mig med vilje?

Well - men efter et par uger, hvor alle vænnede sig til hinanden, åndede alt igen fred og ro. Undulater og nymfer igen tilbage i deres normale tempo og springparakitterne ....... ja de fortsatte deres raketfart, men nu kunne de ikke længere forskrække nogen af os.

Nøj, hvor det ærgrer mig, at jeg ingen billeder har af de "djævler" :-)

Tilbage til Præsentation Copyright 1998-2005 - Webhulen.dk   Anbefal denne side