Seneste nyheder 

27.12.99 Der er igen tilføjet ekstra Cliparts i Danske Snabelvenner. Fortrinsvis Elefant-Clipart - 7 ekstra sider, så der nu ialt er 14 sider alene i kategorien Elefant-Clipart.
27.12.99 Danske ICQ-venner opdateret:
Et stort fødselsdagssite er tilføjet, så du nu kan se, hvem der har fødselsdag. 
Nye kategorier ved tilmelding er også tilføjet, så man nu tilføjer sig under både en årgang og et område. 
Pga. ovenstående råder vi dig til at gå ind og modificere din tilmelding.
Slutteligt er det nu også muligt, at sende ICQ-Postkort til alle dine venner på listen. Endnu er der ikke så mange kategorier og har du et ønske om en bestemt kategori, så mail det til os.
23.12.99 Der er tilføjet i hundredevis af diverse Clipartbilleder i Danske Snabelvenner. Desuden er det specielle afsnit med Elefant-clipart også udvidet med nogle ekstra sider.
22.12.99 Desværre lykkedes det os ikke at fremskaffe den ønskede harddisk i dag. Noget tyder på, at der i år er rigtigt mange pakker under juletræerne, som indeholder harddiske i alle størrelser :-)
Vi har dog fået et håb om, at der skulle være en til os i morgen d. 23.12. 
22.12.99 Serveren været nede i går fra kl. ca. 19.00 til i dag kl. 9.45. 
I løbet af dagen sker der derfor yderligere en opgradering af serveren i form af en ekstra harddisk, da hverken vores besøgende eller os selv, kan være tjent med at de nuværende harddisk ene "mand" pt. ikke kan følge med trafikken.
Harddisken er venligst sponsoreret af Anonym sponsor og vi takker så tusinde mange gange for den hurtige hjælp.
Samtidig opdateres al softwaren og der kan derfor muligvis forekomme en vis ustabilitet inden alt forhåbentligt senest i aften igen kører 100%.
19.12.99 Serveren har været nede fra kl. ca. 11.00 - 16.30. Vi beklager over for alle, som har forsøgt at komme i kontakt med Webhulen's sider.
Årsagen skyldes diskcrash. Siden opgraderingen på de 128 RAM, har trafikken været i støt stigning - så meget nu, at harddisken kan have svært ved at følge med. 
19.12.99 Der er tilføjet 4 sider med elefant-clipart - almindelige og animerede - hos Danske Snabelvenner. Måske de kan bruges i nogle af de mails i skriver til hinanden. 
12.12.99 ScreenSwap er i dag åbnet, men hvad pokker er det??
Jo, det kan vel sammenlignes med en almindelig bannerrotation, men her er det istedet Screendumps af dit site det drejer sig om.
PS:Tilmelder du dig inden år 2000 får du ekstra 500 fremvisninger, så hvorfor tøve med at tilmelde sig?
12.12.99 Der er i dag sket en del opdatering på Fyldepennen og vi takker for alle de mange tilsendte bidrag, hvoraf de fleste er gjort klar og uploadet og nu kan nydes af alle stedets gæster.
01.12.99 Glædelig Jul til alle.
Julenisserne.dk er nu klar til at tage imod dig. Der bygges videre på sitet resten af måneden, så kig gerne ind af og til og har du noget, du kan bidrage med, så hold dig ikke tilbage :-)
01.12.99 Nu er vores server blevet opgraderet med 128 MB RAM, som er blevet sponsoreret af Dataworld, som vi takker så mange gange. 
De ekstra RAM har vi allerede observeret gør vores sider mere "smidige" til glæde for både vores brugere og os. Nu kan Keld yderligere lege lidt ekstra med scripterne, så mon ikke der ingen længe annonceres nogle forbedringer *smiler*
26.11.99 Til alle jer, som har sendt os diverse digte, noveller osv:
Bær over med mig lige nu, hvis i syntes der ikke rigtigt sker noget på Fyldepennen
Jeg er midt i mit afgangsprojekt fra Odense Tekniske SKole og al min disponible tid går med at få det site færdigt. Efter 8. december er jeg igen klar til at få opdateret Fyldepennen. Hold jer dog ikke tilbage i den mellemliggende tid, men fortsæt endelig med at sende mig materiale.
På forhånd tusinde tak fra Lotte-mor
26.11.99 Vores søgemaskine Karusellen, har netop i nat rundet link nr. 2.500, men ..... der er plads til mange flere, så tøv ikke med at tilmelde din hjemmeside
21.11.99 Opdateringer/nyheder på vej:
1. Danske ICQ-venner
2. Et julesite, som er et skoleprojekt
21.11.99 Juleaften nærmer sig med hastige skridt. Har du husket at sende juleposten. Ellers skynd dig forbi Posthulen.
21.11.99 Denne portal ser dagens lys. Vi håber det nu er nemmere for vores gæster, at hitte ud af, hvad vi har af forskellige ting

Copyright 1999-2000 - Webhulen.dk