13.05.2000 Lige for tiden arbejder vi ihærdigt på Fyldepennen og har yderligere indgået et samarbejde med Netstationen omkring samme. En af de nærmeste dage, får vi yderligere et større debatforum op, hvor alle skal være velkomne til at deltage.
Karusellen sker der ikke så meget på lige nu, men det skyldes, at der de sidste flere måneder er blevet arbejdet på en helt ny søgemaskine med et utal af features, som alle nok skal komme til at høre meget mere om. Der ligger mange mange timers arbejde bag den nye søgemaskine og vi er sikre på, at ingen bliver skuffede, når i får den at se samt bruge den.
Lige nu regner vi med en deadline indenfor overkommelig fremtid.
12.04.2000 Webhulen været nede et par dage grundet fysisk flytning til ny sponsor - Team Internet, men vi skulle nu køre igen.
Der arbejdes yderligere stærk på, at få Webhulen over på 2 servere, da den ene vi har kørende til tider er så overbelastet og varm, at vi nogen gange overvejer at aflaste komfuret og i stedet bruge serveren til spejling af æg *S*
Problemet er jo selvfølgelig positivt i den forstand, at det jo alene skyldes de mange tilfredse brugere vi dagligt har.
Samtidig med en stor TAK til Team Internet skal der samtidig siges en li'så stor TAK til Nethulen for den tid de har hostet Webhulen. 
01.04.2000 Fyldepennen er blevet ændret lidt hist og her. 
Blandt andet har det været nødvendigt at fjerne det meste af "pynten" på digtafsnittet pga. den store trafik Webhulen generelt har. Lidt her og lidt der hjælper jo generelt.
Desuden er det nu muligt for stedets skribenter, at få lagt et par ord op om dem selv + et evt. billed.
Yderligere er et andet afsnit også startet: Anbefal en bog, så har du læst en god bog, som du yderligere kunne tænke dig at anbefale til andre, så skynd dig ind forbi.
Som det sidste er der kommet en Nyhedsside, hvor du vil kunne se de sidste opdateringer af siden.
18.03.2000 Så kom vores Påskeside også online. 
Her kan du blandt andet sende en virtuel Påskebryg, sende et Påskepostkort, læse alt om vores Påskeskikke og traditioner samt finde en masse smukke Påskeclipart, som du blandt andet kan bruge til din egen hjemmeside eller til at lave nogle flotte og kreative emails til alle dine venner.
20.02.2000 I dag har vi åbnet op for noget helt nyt - Webhulens Clipart- og Temasider. Trods det at enkelte kategorier stadig er under udarbejdelse, så er siden helt bestemt et besøg værd og mere end 1.000 clipart er allerede uploadet. Så mangler du lidt pynt til din hjemmeside, så skynd dig ind og se, om her ikke er noget du kan bruge.
10.02.2000 Den Blå avis anmelder "Hulen" og vi siger dem tusinde tak for de flotte ord om Fyldepennen og Snabelvennerne.
22.01.2000 Et stort Valentine-site er i dag blevet åbnet. Skynd dig ind og send en Anonym Kærlighedshilsen, find tonsvis af Valentine-clipart, besøg Valentine-chatten, læs den lille rejsepalør over "Jeg elsker dig" og meget meget mere.
01.01.2000 Godt nytår til både familie, besøgende og samarbejdspartnere.
Året 1999 har været et gevaldigt godt år for hele Webhulen generelt og uden alle jer ville vi ikke eksistere og vi kan ikke takke jer nok.
Også en mega stor tak til Stefan Andersen fra http://kontakt.portalis.dk for at sponsorere omkostningerne til vores server.
Vi ønsker også at sige tusinde tak til de sponsorer, som igennem året har trådt til, når vi stod for indkøb af server,  opgradering af server, indkøb af nye maskiner hjemme osv.
Slutteligt håber vi at i alle som en vil tage li'så godt imod Webhulen i år 2000 og stadig både gæste og sende bidrag til vores sider. Vi vil ihvertfald betræbe os på at være li'så aktive, som vi plejer.

| Nyheder 1999 |

Copyright 1998-2000 - Webhulen.dk