På denne her side vil der komme forskellige link til sider, der omhandler dk.snak - i daglig tale kaldet Sjatten samt billeder fra de fester og arrangementer vi holder fra tid til anden. Sjatten har sin helt egen hjemmeside, som Annette aka. Topic er ophavsQuinden for. Hvad du ikke kan læse om Sjatterne og Sjatten er ikke værd at snakke om. 

Først: alt hvad du bør vide om de danske nyhedsgrupper findes her

Derefter den helt igennem uundværlige OSS for dk.snak

Vi er mange der ikke er i tvivl om, at Forte Agent er det bedste Newsreader-program. Hvordan du bruger det er udførligt oversat/forfattet af Sjatter Lars Rander og den "afhandling" han har lavet, vil jeg mere end gerne anbefale.

VIGTIGT: Læs venligst reglerne før du for alvor begiver dig ind i en gruppe. Det sker desværre alt alt for ofte, at et indlæg forvilder sig ind i en forkert gruppe og helt galt er det, hvis man poster i dk.snak og forventer seriøs tale. Det er nemlig stedet, hvor så og sige ingenting er seriøst, men et sted, hvor man træder indenfor, falder omkuld i sofaen (hvis ellers ikke Asbjørn har erobret den)  og lægger dagens stress bag sig *smiler*

Hvordan vi hygger os både på Sjatten og i det virkelige liv kan du blandt andet se nedenfor på diverse billeder, af de fester og sammenkomster, som vi arrangerer fra tid til anden og hvor alle er mere end velkomne.

Et lille nænsomt KLIK på overskrifterne fører dig om til billedgallerierne.

OBS: Det flotte Badge du ser her til højre er doneret af Thomas Boelskifte, som også fra tid til anden stikker hovedet indenfor i Sjatten.
Og - udemærkelsen blev givet af selveste SEJ - sjattens "diktator"  :-)

Den tur var sådan set den, der dannede grundlag for de andre fester, vi har holdt. Vi havde bare alletiders hyggelige aften/nat på diverse værtshuse derinde og Jesper og Heidi fik taget nogle pragtfulde billeder. Når man tænker på, at ingen rigtigt kendte hinanden real life, må og skal det pointeres, at aftenen/natten så absolut var en succes uden lige.

Deltagere:

Asbjørn (Cutebear) , Lars (Rander), Nis Jørgensen,
Thomas (Tommy Boy), Andreas L. Olesen (Ranum),
Heidi (Dolphinen), Jesper Ørngreen, Finn Guldman (Schoeder) samt me sagde hunden ... Lotte-mor

Dette var første gang, vi mødtes under mere private forhold. Det er faktisk utroligt, som man kan more sig trods det, at vi ikke kendte hinanden bedre på nuværende tidspunkt og Joan kendte vi kun fra ICQ. Mener ikke nogen af os, havde mødt hende real life før denne her dag. Se billederne og du vil ikke være i tvivl om, at vi virkelig morede os *smiler*

Deltagere:

Asbjørn (Cutebear), René (Eluder), Lars (Rander),
Joan (Cyber Bambi) samt Lotte-mor og Keld

Ret hurtigt efter første privat sammenkomst, blev næste fest arrangeret. Mest fordi et par stykker så gerne ville have deltaget i festen 16. maj, men af forskellige årsager ikke kunne. Så var det bare om at finde kalenderen frem og hurtigst muligt finde en dato for en ny fest *smiler*
Osse denne gang holdt vi et brag af en fest, men er der noget at sige til det, når man tænker på hvem som deltog *griner*, men tjek selv billederne ud.

Deltagere:

Asbjørn (Cutebear), René (Eluder), Lars (Rander),
Thomas (Tommy Boy), Christian (Cherita), Lene
(Pinto)
, Heidi (Dolphinen), Joan (Cyber Bambi) samt
Lotte-mor og Keld

OBS!!!

Se osse Lars Randers billeder fra samme fest.

Denne gang drog vi ned til Heidi og Jesper og det må man lade dem. Pladsmangel lider de ikke under og vi kunne såmænd ha' været dobbelt så mange, men måske det sker næste sommer. Hihih...i dejlige mennesker. Forstod i vinket med vognstangen?  *griner* Der blev som sædvanlig skyllet nogle pilsner ned samt vi spillede bold mod alle deres træer (sådan a la en have-rundvisning *S*), spillet crocket, skudt med luftgevær i laden og meget meget mere, men se selv billederne. Kan på det kraftigste anbefales!

Deltagere:

Asbjørn (Cutebear), René (Eluder), Lars (Rander),
Thomas (Tommy Boy), Svend Erik (Sej ohh Hil dig),
Lene (Pinto), Alan, Lotte-mor, Keld, Sonja (Vuf) samt
selvfølgelig Heidi (Dolphinen) og Jesper Ørngreen

Atter var der indbudt til fest i Slagelse hos os. Det viste sig dog, at datoen ikke var så go' endda, da flere måtte melde fra pga. sygdom, julefrokoster mv. men vi der var samlet, morede os ud over alle grænser alligevel. Dog håber vi at vi ikke næste gang er li'så uheldige.

Billeder samt formidable tekster dertil kan nydes ude på Kong Kurt's hjemmeside. Li'som alle de øvrige billeder fra de andre fester, så er også denne side et absolut besøg værd!

Deltagere:

Asbjørn (Cutebear), Anette (Topic), Lars (Rander), Uffe (Øret), John (dk.john), Anni (Leyna), Thiemer (Kong Kurt), Lotte-mor og Keld

Herefter besluttede vi os så i Webhulen for, at fremtidige fester skulle holdes i ICQ-regi og ønsker du at se billeder fra de fester, så kig indenfor i Danske ICQ-venner. Beslutningen blev ikke taget fordi vi pludselig fandt Sjatterne kedelige, men alene fordi flere så kunne få muligheden for at deltage. 
Usenetgruppen dk.snak holder stadig fester et par gange om året og alt omkring dem kan du finde på Sjatternes Egen Hjemmeside.

Copyright 1998-2000 - Webhulen.dk