Her vil mor og jeg engang imellem skrive et par ord om, hvordan mit lille liv former sig. Hvad jeg har lavet og oplevet, hvordan jeg udvikler mig ...... tjaaa..... sagt med andre ord: Sådan lidt af hvert.

30. maj 1999:
I de sidste 2 uger er der sket en hel del. Jeg har- fået den her hjemmeside og jeg kan nu sige mange flere ord. Mor syntes bare ikke det er så sjovt, når jeg siger: "Av satan". :-)
Nu hvor solen er kommet frem syntes Keld det er is-tid og han har derfor købt en del af disse dødlækre vandis. Men - om jeg kan få nogen af de andre til at forstå, at det er fuldt ud normalt, at en pige i min alder vil have mindst 10 af disse is om dagen - nej. Når jeg får et nej, henter jeg bare min lille stol, stiller den foran fryseren, kravler op på den, åbner for fryseren og vupti - jeg har selv snuppet mig en is. Når så mor eller Keld opdager det og siger: "Nej", og tager isen fra mig, så er jeg begyndt på et nyt trick. Jeg får hele ansigtet til at ligne en meget sur citron, hvorefter jeg siger: "Nu er jeg sur". Virker det ikke så prøver jeg bare med: "Uhhhhhhh........jeg er ked af det nu", og begynder at græde. Og - det virker da nogen gange. :-)
Faktisk kan jeg en del ord efterhånden og jeg har fundet ud af, at det er virkeligt genialt, at kunne snakke.
Lige nu er jeg meget træt, for jeg er lige kommet hjem efter en weekend hos min far John og hans kæreste Inga.
En hel weekend, hvor vi har boet i et sommerhus og fordi det har været sådan et dejligt vejr, har jeg endda haft min Barbie-badedragt på og været nede og lege i vandkanten. Uf ... det var slet ikke så varmt, som jeg troede, men min storebror Lasse skulle rigtigt prale og vise sig for mig, så han var rigtigt ude og blive helt våd. Nå, men istedet kunne jeg så udforske stranden og øve mig i at kaste sten i vandet. Jeg har også fået spillet en del med bold og så fik vi også pludselig besøg af min farfar og farmor.
Men nu er jeg træt og vil i seng. I morgen skal jeg ikke i dagpleje, men nyde dagen sammen med mor og Keld. Jeg ved at vi skal tidligt op, for Lasse skal ud og køre med en stor bus kl. 8.00. Han skal nemlig helt op til en by der hedder Jönkøbing i et land der hedder Sverige. Han skal besøge en dreng, der hedder Emanuel, som han skriver lange breve sammen med. Hhih...har set at de skriver en masse om piger :-)
Men ...........gaaaaaab..............Godnat for nu ..... Zzzzzzzzz