Jeg hedder Tanja og er en "Hule-datter". Jeg er ikke så gammel endnu – kun 2½ år - så min mor har hjulpet mig med at skrive for mig.

Ja, jeg ved ikke engang rigtigt, hvad bogstaver er for noget, men det lærer jeg nok engang, når jeg er gammel nok til at gå i skole.

Jeg ved forresten heller ikke, hvad en hjemmeside er, men mor syntes, jeg skulle have en.

Men een ting ved jeg helt bestemt og det er, at jeg kom til verden d. 18. september 1996 - ikke helt uden dramatik - på Slagelse Centralsygehus. Der var mor og jeg ikke ret længe, for jeg havde det ikke helt godt og så kom der en ambulance og kørte os til Holbæk Sygehus istedet for. Det var godt nok træls.

Dog skulle der mere til for at skræmme mig og sidenhen har jeg da også vokset mig stor og stærk og blevet en meget livlig og stædig pige, som enhver anden 2½ årig.

Men - nok om det. Kig dig gerne omkring på mine sider, og skulle du få lyst til at sende mig en e-mail, kan det sørme også lade sig gøre. Bare klik her og internettets Postmand Per står klar til at fylde min mailbox op .-)

Du kan ikke skrive i min gæstebog, for jeg har nemlig ikke nogen endnu. Men her om lidt sparker jeg Keld over skinnebenet og siger til ham: "Please søde Keld, er du sød og lave en gæstebog til mig. En magen til den Jesper, Lasse og Sandra har fået?" Tror i så ikke, at jeg får en? :-)

Webhulen.dk